Din Rubrik

Heja Ramos du är bäst

2008-08-31

Ja nu är helgen över och vi har varit iväg och genomfört detta omtalade Mh.

Läskigt med spöken men han skötte det snyggt

 På fredan skulle vi åka tidigt tänkte vi men det blev inte riktigt så för precis innan vi skulle åka var vi och pumpade luft i däcken. Att fylla luft är ju gratis men denna billiga luft slutade med nya däck för 3500 spänn. Killen på macken sa att de kunde explodera vilken sekund som helst och vi vågade inte chansa. Mycket försenade kom vi äntligen iväg men blev sinkade av en trafikolycka så vägen var omdirigerad. Ännu mera sen kom vi äntligen fram till Kimmo o Anne i Skultuna. Vi hann umgås en stund innan det blev natt, man ville ju vara utvilad inför nästa dag. Tror ni att Ramos ville sova så tror ni fel, han skulle till vilket pris som helst ut ur vårt rum och han riktigt klättrade på väggarna. Det hela slutade med att jag tog Ramos ut i bilen och där sov vi hela natten.

På morronen vaknade vi mosiga men förväntansfulla av vad dagen skulle erbjuda.

Vi var tredje ekipage och vi fick titta på de som gick före. Det var jättebra för lite pirrig i magen blev man ju förståss. Innan vi började tänkte jag:- Nä nu ger vi järnet och fixar det här!

Ramos utförde sitt Mh på ett mycket bra sätt. Han var följsam, tillgänglig, uppmärksam och ganska modig. Han reagerade inte som jag trodde att han skulle göra. Han var jätteglad åt publiken (pussade på sin uppfödare förståss). Han attackerade inte spökena. Han löste upp sina maror om han nu har några såna. Han fick en etta på skott. Det känns i alla fall som att det gick mycket bra. Domaren sa oxå det! Det är ofta så här med Ramos att när han får en uppgift sköter han den till 100%. Ramos du är våran hjälte!

Aktivitetstest/ jag fick diplom för att jag lyckades vara tyst i 3 minuter

När vi kom hem hade syrran och Christina dukat upp ett smarrigt kräftkalas hemma hos oss. Det blev en jättebra helg det här! Nu är det bara resten av flyttningen kvar! Gäsp .......