Heros sida

Smartchoise Hero Any Time

Dvärgpudel

Född: 21/6- 2009

Uppfödare: Kennel Smartchoise i Sveg

Hero som han kallas kom till oss 9 veckor gammal, som ett litet tufft lejon.

Han sov gott första natten och busar med sina stora brorsor om han får chansen....skriver mera senare när vi lärt känna krabaten bättre! 

Nu är Hero 4 månader och vi börjar känna honom bättre och bättre! Han är mycket trevlig, lättlärd, busig, svår att få att sova på kvällen, gosig och snygg!!! Han har verkligen en stor plats i våra hjärtan.... 

***4 januari 2010***

Nu är Heropojken 6,5 månader och det är en kille som utvecklas hela tiden. Han är fortfarande som det jag beskrev honom som men han sover så mycket bättre nu. Somnar när vi lägger oss och sover hela natten!

Han är numera så gott som rumsren och håller sig säkert 12 timmar över en natt....

Bus bus bus är ett bra ord för att beskriva vår lilla älsklingspojke. Bus det kan man ha för sig överallt...i snö, i soffan, med katterna och med de stora hundarna som ibland blir lite less men då kastar han sig på rygg och blir hur undergiven som helst!

 

 

***21 Februari 2010***

Lite mera fakta om vår glädjespridare...alltid glad och sprallig, här vilar inga ledsamheter!

Killen älskar snö och kastar sig i detta djup och är inte rädd att jaga ikapp sina stora brorsor!

En pudel är en fantastisk hundras som på något sätt är underskattad av de som inte haft någon...inklusive mig. Har faktiskt ändrat mig på många punkter.

* * *28 Juni 2013 * * *

Hero har nu som 4-åring visat att han är en riktigt duktig arbetshund som både kan jobba med sök och spår...Viltspår är han också en hejare på. Att leta reda på borttappade grejor fixar han galant och han har ett stort tålamod och ger aldrig upp eller blir aldrig trött! Jo på sina brorsor ibland då...

 

"Smartchoise Hero Anytime"